Schoonheid

Onze schoonheidsbehandelingen lopen langs twee lijnen. Enerzijds de standaard behandelingen, gericht op het verwennen van de huid en het verwijderen van oneffenheden, anderzijds de kruidenpeeling om specifieke huidproblemen aan te pakken.

Tijdens de standaard behandelingen worden oneffenheden verwijderd en de algemene conditie van de huid aangepakt. Dit in een heerlijke ambiance om ook de geest tot rust te laten komen. Een voedend gezichtsmasker en een massage sluiten de behandeling af.

De kruidenpeelings zijn er op gericht specifieke problemen van de huid te verwijderen, die niet met een reguliere behandeling kunnen worden verwijderd.

Bekijk hier de prijzen.

Tijdens de behandeling  ondergaat de huid reiniging, een peeling, stomen met een stoomapparaat,  het epileren van de wenkbrauwen, kompressen, een gezichts- decolleté-, nek- en schouder massage, en een voedend masker. U kunt er ook voor kiezen een behandeling te nemen zonder massage of juist uit te breiden met verven en/of harsen.

De kruidenpeelings kennen 3 gradaties. De Fresh-Up, de Energy en de Classic. Er worden hierbij alleen 100% natuurlijke stoffen gebruikt. Het is aan te bevelen om de opbouw ook bij de behandelingen aan te houden en geen onnodig zware behandeling te kiezen. Dit kan ook altijd in onderling oveerleg. U kunt dan ook geleidelijk kennis maken met de diverse kruidenpeelings.

Maak Meteen Een Afspraak!