[website bouwen] [website maken] [Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[Startpagina]
[]
[]
[]
[]
[Startpagina]

Kvk nr.: 27269761

BTW nr.: NL179431092

Kwaliteit kan zich op veel verschillende manieren doen gelden. Ik probeer daar uitdrukking aan te geven door bij alle activiteiten de meest moderne apparatuur te gebruiken maar ook door het lidmaatschap van het ANBOS en PROVOET. Dit betekent voor u als klant dat wij over alle noodzakelijke diploma's beschikken en dat wij voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de schoonheids- verzorging. Verder kunt u bij ons altijd kosteloos pinnen, ook de kleine betalingen.


Ook  zorg ik er voor dat ik mijn klanten de nieuwste behandelmethoden kan aanbieden zoals mesotherapie, al dan niet gecombineerd met microdermabrasie.Voor de mesotherapie gebruik ik apparatuur die zonder injecties werkt. Hierdoor is het een behandeling  die als prettig is te ervaren. Patricia doet hetzelfde met de kruidenpeelings van Schrammek, speciaal gericht op de bestrijdiing van acne en acute problemen van de huid.


Ook kunt u bij mij terecht voor het aanbrengen van permanente make-up. Vanzelfsprekend voor een scherpe prijs.


Om te beginnen nodig ik u dan ook uit om in alle rust mijn site te verkennen en kennis te maken met alle behandelingen en producten die ik heb te bieden. Het verkennen van de site is u gemakkelijk gemaakt, u hoeft alleen maar de gewenste pagina aan te klikken in het navigatiemenu boven aan de pagina. Mocht u onderwerpen missen of onduidelijkheden tegenkomen wat behandelingen of prijzen betreft, aarzel dan niet om hierover contact met mij op te nemen. U kunt hier mijn openingstijden terugvinden. Ik heb een pagina gemaakt waar alle manieren van contact zijn aangegeven. Ook kunt u via deze site een behandelingsafspraak maken.


Dus, welkom en na deze virtuele kennismaking hoop ik u snel daadwerkelijk welkom te kunnen heten in mijn schoonheidssalon.

  

Dit betekent ook dat u voor alle soorten schoonheidsbehandelingen welkom bent, of u nu uw wenkbrauwen wil laten verven voor een feest, eindelijk een keer van die irritante gerstekorrel af wil of 5 kwartier wil wegzakken in een weldadige rust, het kernwoord is welkom.


Sinds 1 januari 2008 is het team versterkt met Patricia van de Helm, een jonge enthousiaste schoonheidsspecialiste, die daarnaast ook nog als pedicure bij mij aan de slag is gegaan. Met extra voordeel voor u want een combi-afspraak (schoonheidsbehandeling en reguliere pedicurebehandeling) levert u 5% korting op.

Ik heet u van harte welkom op mijn site. Mijn naam is Wilma de Graaf-Ploeger, sinds 2004 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 1 januari 2006 zelfstandig  werkzaam in mijn eigen schoonheidssalon op de Goudappel 9 te Den Hoorn bij Delft.


Mijn motto, betaalbare weldaad voor lichaam en geest draag ik uit met alle activiteiten binnen het gebied van de schoonheidsverzorging. Dit geldt dus niet alleen voor de reguliere schoonheidsbehandelingen en de speciale schoonheidsbehandelingen maar ook voor de andere behandelingen zoals het definitief ontharen, de mesotherapie zonder injecties en het aanbrengen van permanente make-up.


Het zal altijd gaan over daadwerkelijk betaalbare weldaad.

Welkom bij salon de beauté Ensemble

Goudappel 9
Den Hoorn

Wilma
06 23 16 89 47

Patricia

06 10 29 87 13

   Salon de beauté
   Ensemble Betaalbare weldaad voor lichaam en geest

Sit

Ipsum

Lorem

nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis

Ut wisis enim ad minim veniam

St lacreet dolore magna aliguam

Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

Deutsch

Italiano

Nederlands

Français

English

Español

Wij zijn klaar voor een veilige toekomst met pinnen
Ga terug naar mijn startpagina