Over Ons

Een gezonde geest in een gezond lichaam, en dat tegen een betaalbare prijs. Dat is de missie waarmee Patricia en ik voortdurend aan het werk zijn. Wij zoeken naar de mooiste balans in alle aangeboden behandelingen waarmee we zoveel als mogelijk werken met mooie technieken. Dat, in een ambiance die rust en weldaad uitstraalt.

De Praktijk

Een rustige omgeving die weldaad uitstraalt vinden wij erg belangrijk. Pas als je op een plek bent waar je écht rustig van wordt, kun je ontspannen. Neem hiernaast een kijkje in onze praktijk om het alvast zelf een beetje te ervaren.

Wilma

Welkom. Mijn naam is Wilma de Graaf en sinds 2006 eigenaresse van Salon de beauté Ensemble. Ik vind het leuk om mijn klanten iets mee te geven waar ze met plezier aan terugdenken. Daarom ook heb ik in 2008 Patricia aangenomen om nog meer soorten behandelingen aan te kunnen bieden waaronder pedicure behandelingen, het opzetten van permanente make-up en het werken met kruidenpeelings. Ik hoop u dan ook snel (weer) welkom te heten in mijn salon.

Betaalbare weldaad voor lichaam en geest, dat is waar we voor staan.

Patricia

Hallo! Mijn naam is Patricia de Graaf.
Ik ben 12 jaar (vanaf 2009) schoonheidsspecialiste en pedicure waarvan al 11 jaar medisch pedicure.
De combinatie en de afwisseling van deze twee vakken vind ik erg leuk. De medische kant van het vak heeft me altijd al het meeste geïnteresseerd. Mensen helpen om van de pijn in hun voeten af te komen of hun acne rustiger maken.
Maar ook zo natuurlijk mogelijke wenkbrauwen bij iemand proberen te maken d.m.v. permanente make-up als zij zelf nog weinig of geen haartjes meer heeft vind ik echt een leuke uitdaging. Hierin proberen wij ons constant te verbeteren door vervolg opleidingen te volgen en de nieuwste naalden en pigmenten te gebruiken.

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en vind het onwijs leuk om zo veel verschillende mensen te behandelen, jong of oud, man of vrouw. U kunt bij ons terecht voor veel afwisselende behandelingen omdat Wilma en ik stiekem bijna alles wel leuk vinden in het vak, daarom hebben we veel specialisaties aangeleerd.
Ik hoop u snel in de salon te mogen ontvangen!

Groetjes, Patricia

De Behandelingen

Wij bieden een groot aanbod van verschillende behandelingen, dat betekent dat er voor iedereen wat bij zit. Van het verwennen van de huid en permanent make-up, tot aan pedicuren en ontharings behandelingen, bij ons kunt u terecht! Lees meer over de verschillende behandelingen en wat ze voor u kunnen betekenen, door op de onderstaande knoppen te drukken.
Weet u het al? Dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Maak Meteen Een Afspraak!